Watch About!
Tornar al menú principal

Manual d'instal·lació

Com utilitzar “Watch About! Player Edition” para reproduir les guies per a turistes realitzades pel “AJUNTAMENT D’ANDRATX” amb la col·laboració del "CONSELL DE MALLORCA" per a la zona de "SA DRAGONERA"
Logo Ajuntament d'Andratx
Logo Consell de Mallorca

1. Descarregar l'aplicació “Watch About! Player Edition” para dispositius mòbils

iPhone
Android
Windows Phone
O bé cercar
“watch about! player edition”
al “App Store”
O bé cercar
“watchabout”
al “Google Play”
O bé cercar
“watchabout”
al “Marketplace”
Veure en el "App Store"
Veure en el "Google Play"
Veure en el "Marketplace"

2. Instal·lar i iniciar l'aplicació.

3. Donar-se d'alta utilitzant un email i una contrasenya.

4. Descarregar les guies desitjades

Relació de noms WatchLinks para descarregar-se les guies
Nom de la guia
Idioma
WatchLink
P.N. de sa Dragonera FT - CA
(Far de Tramuntana)
Català
pndsdftca
P.N. de sa Dragonera FP - CA
(Far de na Popia o Far Vell)
Català
pndsdfpca
P.N. de sa Dragonera FL - CA
(Far de Llebeig)
Català
pndsdflca

5. Comprovar que la guia descarregada en l'actualment seleccionada

6. Posar en funcionament la guia

Maneres de funcionament

Em trobo en el lloc de la guia
Ens posem a caminar pel recorregut de la guia, de tal manera que en el mapa sortirà un punt vermell que representa la nostra posició conforme ens anem movent. Quan ens acostem a un punt verd (punt amb informació), el telèfon emetrà un so i sortirà una pantalla sobre la qual hauríem de fer clic (“Play”), llavors es reproduirà un contingut multimèdia explicant-nos informació interessant sobre el lloc on ens trobem, o ens ajudarà a decidir-nos quin camí triar.
NO em trobo en el lloc de la guia, però m'agradaria veure el contingut de la guia
Seleccionar l'opció “Info View” en la part inferior de la pantalla, a continuació fer clic sobre un dels punts de l'itinerari perquè es reprodueixi el contingut.

Sobremesa

Si quieres reproducir las guías recomendadas desde tu ordenador de sobremesa, puedes hacerlo desde aquí

Tabletas

Disponibles Apps para tablets con sistemas operativos: Android y IOS (iPad)

Smartphones

Descarga la App para tú smartphone en: Android , Windows Phone y IOS (iPhone)

Móvil

Desde cualquier teléfono móvil con acceso a Internet puedes reproducir cualquiera de las guías www.watchaboutapp.com/mobile

Descárgate las APPs de Watch About!

Android Watch About! Windows Phone Watch About! IOS Watch About!