Image 1

Estellencs, essència de Tramuntana

Instal.la la app - Descarrega la guia – Culturítza’t

Image 2

CLICK! Fàcil d'instal·lar i utilitzar

Experiència d'usuari amigable

Image 3

Contingut multimèdia

Conté vídeo i àudios d'alta qualitat

Take Tour Take Tour

Watch About! a Estellencs

Què puc fer amb ella?

Conèixer la història i cultura d'Estellencs. L'Ajuntament d'Estellencs ha creat una audioguia amb tota la informació cultural del municipi, podràs conèixer la seva història, llegendes i visitar els seus elements patrimonials més interessants. Viu una nova experiència, Estellencs, essència de Tramuntana.

Disponible per

DESCARREGAR

Descarregar l'app des de AppStore, Google Play o Microsoft Store.

IOS

Android

Windows Phone

App

Com començar

Pas 1

Descarregar l'aplicació. Es descarrega des del market del teu telèfon.

Pas 2

Inicia sessió. Només necessites un compte de correu electrònic.

Pas 3

Descarregar audioguia d'Estellencs. Tria l'opció: descarregar guies - Ajuntament d'Estellencs - Estellencs, essència de Tramuntana.

Pas 4

Escoltar guia. Podràs consultar el mapa amb els punts d'informació i reproduir el contingut. També disposes d'un llistat de tot el contingut disponible. Culturítza't !.

Features

Aquesta aplicació t'avisa quan estiguis aprop d'un punt d'interès!

T'avisem amb un so (tipus trucada de telèfon)

Sí actives el GPS del teu telèfon sabràs on et trobes al mapa i Watch About! t'avisarà quan estiguis prop d'un punt d'interès reproduint un to d’una trucada.

Activar GPS a un dispositiu iPhone

App

Configuració - Privacitat - Localització - Seleccionar l'app Watch About! iOS Edition - Triar: Quan es faci servir l'aplicació

Activar GPS a un dispositiu Android

App

Configuració - Connexions de xarxa - Ubicació - Activa - Mode - Triar: Precisió alta

Funciona off-line

Un cop descarregada la guia, el funcionament de l'aplicació i la reproducció de continguts és totalment off-line.

Gratuïta

La guia d'Estellencs és gratuïta.

• Audioguia
  • 1 Mapa
  • 1 Video
  • 35 Fotos
  • 3 Fotos 360º
  • 15 Àudios
  • 0,00 €

Ha estat realitzada per l'Ajuntament d'Estellencs i posada a disposició de tots els visitants com a iniciativa per a la millora de serveis turístics del municipi.